OP MAAT

Je kunt bij ons terecht voor een weekendrepetitie met je koor, een familiebijeenkomst, een overleg of ‘heidagen’ met je bedrijf of schoolteam. In overleg met ons kun je de Kas  huren tegen een dagvergoeding op maat. De Kas is een lichte glazen ruimte van 10 x 10 m met een hardstenen vloer en houtkachels.

 

 

  

 

 

OVERNACHTEN

Ook is er de mogelijkheid om te blijven overnachten. Naast de Kas zijn er 11 centraal verwarmde kleine kamertjes met één- en tweepersoonsbedden. De kamertjes zijn thematisch ingericht: ze dragen de namen van plaatsen in de wereld waaraan wij een dierbare herinnering bewaren. Klik hier: KAMERS voor meer foto's.

 

 

 

 

 

 

KAMPEREN

Je kunt – in overleg – ook met een tent of een camper komen en kamperen op ons ruime, landelijk gelegen terrein.

 

 

 

VOORZIENINGEN

Er is een centraal verwarmde toiletruimte met 3 toiletten en 3 douches. Wij kunnen voor de catering zorgen maar zelfverzorging is ook mogelijk. Er is een volledig ingerichte keuken voor groepen tot 50 personen.

 

   

 

 

 

 

PARKEREN

Aangrenzend aan de Kas is er ruime kampeergelegenheid.  Wil je overleggen over de mogelijkheden of reserveren? Stuur ons dan een bericht of bel 06 22059980.

 

 

 

 GASTENBOEK

 

Judith: 
Jullie gastvrijheid, heerlijke maaltijden, de geweldige kas, de goede bedden en sfeervolle kamertjes: ieder onderdeel is fijn en de combinatie maakt het fantastisch.’ 

 

Dorothee:
De gedroomde plek om de 75-ste verjaardag van mijn moeder te vieren met kinderen en kleinkinderen.’ 

 

Jasper en Merel:
Jullie gaven ons de plek, de ruimte, de mogelijkheid om alle mensen waarvan wij houden en die belangrijk zijn in ons leven bij elkaar te brengen.

 

Koor Convivium:
We hebben heerlijk gezongen, gegeten, geslapen, gedanst. En het gezang van de vogeltjes buiten is ook zo fijn!’ 

 

De Noticias-familie:
We waren hier voor bezinning en ideologisch cabaret: Putten heeft ons het licht gegeven. Inspirerend!’ 

 

De zangvrienden:
Liefdevolle verzorging, aandacht en heeeerlijk eten!’ 

 

Clazina en Eric:
De juiste locatie voor onze jaarlijks terugkerende familiedag!’